Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Biscuiți sărați

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Lasă untul la temperatura camerei, până devine moale.

Pasul 2:

Dă pe răzătoare toate brânzeturile şi amestecă-le cu untul.

Pasul 3:

Toarnă făina în ploaie.

Pasul 4:

Frământă până se încorporează toate ingredientele.

Pasul 5:

Întinde aluatul pe un blat cu puțină  făină.

Pasul 6:

Formează biscuiții cu forme sau cu gura unui pahar.

Pasul 7:

Unge biscuiții cu un ou bătut şi presară susan, mac sau chimen.

Pasul 8:

Biscuiții intră la cuptor pentru 25 de minute sau până când se rumenesc.

Tips & Tricks

Dacă ai pregătit o cantitate mai mare, învelește biscuiții în folie de plastic, apoi în  folie de aluminiu și depozitează-i la congelator pentru până la 3 luni. Dacă plănuiți să îi consumați în perioada care urmează, păstrați-i 2-3 zile într-un recipient închis ermetic în bucătărie sau 4-5 zile în frigider. Parcă vă plac mai mult cei proaspeți? Deschide cuptorul, pune un cubuleț de unt deasupra lor și încălzește-i folosind funcția cu ventilație.

Te-ar putea interesa si ...

Inele de ceapă

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments