Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ceapa, dă morcovii pe răzătoare și taie ardeii cubulețe. Înăbuşeşte legumele în puțin ulei și apă.
După ce se înmoaie legumele, adaugă apă (de preferat fierbinte), sare, piper și orezul.
Când orezul a fiert, pune măcrișul tăiat în bucăți mai mici și lasă-l să dea în clocot. Dacă ai optat pentru tăiței, adaugă-i împreună cu măcrișul.
La final, poți bate un ou, apoi adăuga în ploaie în supă în timp ce amesteci sau să adaugi în farfurie o lingură de iaurt grecesc.
Măcrișul este o sursă bună de fier, magneziu, vitamina C și vitamina A. Frunzele acestuia se curăță asemănător spanacului. Poți păstra codița lui, însă aceasta va avea o textură mai tare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei