Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Călește în puțin ulei de măsline morcovii dați prin răzătoare, ceapa și usturoiul tocate mărunt. Acesta este pasul în care poți adăuga și carne sau cuburi de șuncă).
Când legumele și-au schimbat puțin culoarea, adaugă varza tăiată feliuțe. Amestecă 2-3 minute, apoi completează
cu 1 litru de apă.
Când varza începe să fiarbă, pune cartofii tăiați mai mărunt și morcovul dat pe rãzãtoare.
Adaugă sare, piper, o frunză de dafin.
Când sunt cartofii aproape fierți, pune sucul de roșii şi mai lasã la fiert încã 10 minute.
Acrește ciorba după gust folosind sucul de la o jumătate de lămâie.
Toacă mărunt o legătură de mărar și una de pătrunjel, adaugă în oală.
În loc de crutoane, amestecă 200g de năut fiert sau din conservă, două linguri de ulei, o linguriță de usturoi, o linguriță de pătrunjel și pune totul la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru 15 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei