Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Şterge cu un șervețel de hârtie ciupercile. Taie codițele și toacă-le mărunt. Toacă ceapa cubulețe. Într-o tigaie, topeşte untul peste care adaugă ceapa. Când ceapa devine transparentă, adăugă codițele și mai lasă la foc potrivit 3-4 minute. Adaugă pesmetul și amestecă încă 2 minute. Condimentează cu sare, piper și pătrunjel proaspăt tocat.
Dă cașcavalul și parmezanul pe răzătoare. Într-un bol, amestecă crema de brânză, jumătate din cantitatea de cașcaval și codițele de ciuperci.
Umple ciupercile și așază-le pe hârtie de copt, într-o tavă. Presară deasupra parmezanul și cașcavalul rămas.
Bagă tava la cuptor pentru 25 de minute.
Poți servi ciupercile cu o salată mix de frunze verzi (baby spanac, rucola, eisberg etc.) cu dressing de iaurt sau tzatziki (iaurt, castravete ras, usturoi și busuioc). Pentru cei mici, ciupercile pot fi o textură greu de gestionat. Servește acest preparat oferind fie umplutura separat și ciupercile tăiate felii subțirii, fie doar umplutura.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei