Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Toacă ceapa și dă morcovii prin răzătoare, apoi călește-le într-o lingură de ulei și una de apă.
Pune orezul și 1l de apă și lasă la fiert conform ambalajului. Condimentează.
Cu 5 minute înainte de a opri focul, adaugă mazărea și porumbul (opțional).
Serviți cu frunze de mentă tocate mărunt.
Dă cățeii de usturoi prin răzătoare, apoi amestecă-i cu pasta de ardei, zahărul, muștarul, uleiul și condimentele.
Adaugă aripioarele în bol, amestecând bine astfel încât să fie unse pe toate părțile.
Așază aripioarele într-un vas și toarnă deasupra lor sosul rămas în bol.
Vasul intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru 30 de minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei