Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Banana toast

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Fierbe puțină apă și hidratează stafidele pentru 15 minute.

Pasul 2:

Scurge apa și mixează stafidele până obții o pastă. Pasează bananele cu ajutorul unei furculițe și amestecă-le cu pasta de stafide. Amestecă separat laptele, vanilia, scorțișoara.

Pasul 3:

Pe o parte, unge feliile de pâine cu crema de banane, apoi scufundă-le pe rând în bolul cu lapte.

Pasul 4:

Așază-le pe o tavă cu hârtie de copt și lasă-le la cuptor, până când devin maronii și crocante, aproximativ 10-12 minute.

Pasul 5:

Le puteți servi cu fructe colorate sau fulgi de nucă de cocos.

Tips & Tricks

Amintește-ți că în cazul vaniliei, evităm esența și folosim extractul, pasta, pudra sau, dacă bugetul este unul mai generos, păstaia. În ceea ce privește scorțișoara, motto-ul este „Ceylon luăm, Cassia lăsăm”. În felul acesta ne bucurăm de varianta cât mai pură a celor două condimente.

Te-ar putea interesa si ...

Masa ciobanului

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments