Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Fierbe puțină apă și hidratează stafidele pentru 15 minute.
Scurge apa și mixează stafidele până obții o pastă. Pasează bananele cu ajutorul unei furculițe și amestecă-le cu pasta de stafide. Amestecă separat laptele, vanilia, scorțișoara.
Pe o parte, unge feliile de pâine cu crema de banane, apoi scufundă-le pe rând în bolul cu lapte.
Așază-le pe o tavă cu hârtie de copt și lasă-le la cuptor, până când devin maronii și crocante, aproximativ 10-12 minute.
Le puteți servi cu fructe colorate sau fulgi de nucă de cocos.
Amintește-ți că în cazul vaniliei, evităm esența și folosim extractul, pasta, pudra sau, dacă bugetul este unul mai generos, păstaia. În ceea ce privește scorțișoara, motto-ul este „Ceylon luăm, Cassia lăsăm”. În felul acesta ne bucurăm de varianta cât mai pură a celor două condimente.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei