Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe cartofii în coajă aproximativ 30 de minute. Lasă-i să se răcească, apoi taie-i rondele.
Fierbe ouăle tari, 7-8 minute din momentul în care începe apa să fiarbă. După ce s-au răcit, tăie-le rondele subțiri.
Toacă mărunt ceapa, ardeiul și castraveții murați.
Separat amestecă muștarul, lămâia, uleiul și condimentele pentru a obține sosul. Adaugă-l peste restul ingredientelor.
Poți adăuga și rondele de măsline negre sau pătrunjel proaspăt.
Nu sunteți fanii salatei orientale? Încearcă asta: cartofii și ouăle se fierb în continuare, exact ca în rețetă. Cartofii se taie cubulețe. Gălbenușul se scoate din ouă, se pune separat, iar albușul se taie felii subțiri și se adaugă peste cartofi. Separat, mărunțește gălbenușurile cu o furculiță, adaugă o lingură de ulei de măsline, o lingură de muștar, o lingură de suc de lămâie, ceapă verde tocată mărunt. Amesteci totul împreună. Pregătește felul acesta simplu împreună cu urmașul vostru.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei