Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Taie castraveții rondele subțiri şi ardeii feliuțe la fel de subțiri (dacă urmașul are deja experiență, poți folosi bucăți mai groase).
Pregătește trei boluri: cremă de brânză, iaurtul amestecat cu lămâie, parmezanul.
Fiecare pregătește în farfuria lui un munte de zăpadă din cremă de brânză întinsă cu spatele unei lingurițe, picături de iaurt și fulgi de parmezan.
Gata! Legumele se pot da cu sania în farfurii.
Gustările sunt ocazia perfectă să vă distrați la masă. Transformați-le în preparate cu nume amuzante sau ocazii de a vă juca în sfârșit cu preparatele din farfurie. Gustările sunt totodată momentul perfect pentru a introduce noi alimente într-un mod prietenos și lipsit de presiune, adică prin „platoul sandwich”. Pe o farfurie, adaugi 1-2 opțiuni iubite de urmași, dar și 1-2 bucăți din alimentele noi sau mai puțin consumate. Spre exemplu, acest platou de legume colorate, poate fi însoțit și de câțiva covrigei, baghețele de pâine prăjită ori o mână de pufuleți
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei