Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste bolognese la cuptor cu cașcaval

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Cașcaval - 200 grame
Unt - 100 bucăți

Pași:

Pasul 1

Unge un vas yena cu un cubulet de unt.

Pasul 2
Pasul 3

Razuieşte deasupra caşcavalul, îl poți şi încorpora, pentru a se lega mai bine preparatul.

Pasul 4

Bagã la cuptorul preîncãlzit, la 180 grade, aproximativ 15 minute, pânã se rumeneşte. Poți folosi şi funcția de ventilație.

Pasul 5

Lasã la rãcit, pentru a se întãri puțin caşcavalul.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments