Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Taie sfecla cuburi, felii subțiri sau baghețele pentru degețele. Așază bucățile pe hârtie de copt, stropește-le cu puțin ulei de măsline și sare. Dă-le la cuptor pentru 35-50 de minute (în funcție de grosimea lor, timpul poate să difere, sunt gata când le poți înțepa ușor cu o furculiță). Pe aceeași tavă, poți pune un morcov tăiat în același mod. Când acestea sunt aproape gata, în ultimele 5 minute, aruncă în tavă și 20g de semințe de dovleac.
Adăugã puțină sare, oțet balsamic și puțin ulei măsline și amestecã.
Răzuieşte deasupra brânză feta și presară pătrunjel proaspăt tocat.
Poți servi alături de Crispy la cuptor .
N-a mai rămas nicio bucată de crispy? Taie felii subțiri 300g de ciuperci brune, amestecă-le cu o lingură plină de pesmet, o linguriță de usturoi, o linguriță de pătrunjel și o lingură de suc de lămâie. Gătește-le în aceeași tavă cu sfecla. Poți forma un „recipient” separat dintr-o hârtie de copt diferită de cea a sfeclei (să nu se amestece aromele).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei