Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pune la fiert în apă cu sare pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o oală, pune 1 lingură ulei măsline și 2-3 linguri apă, apoi adaugǎ ceapa tocată.
Când ceapa începe să își schimbă culoarea, pune și morcovii și țelina mărunțite și lasă-le la călit 5 minute.
Adaugǎ carnea tocată și 1⁄2 linguriță boia și 1⁄2 linguriță turmeric. Amestecăm bine, până își schimbă și carnea culoarea și scade apa.
Adăugă apoi 2 lingurițe de pastă de ardei, roșiile tocate, bulionul, dar și 2 căni de apă (se poate folosi și supă).
Pune foaia de dafin, sare, piper după gust și lasã aproximativ 1 oră la foc mic, amestecând din când în când.
Adăugă busuiocul, cimbrul și pastele fierte şi lăsă să mai dea un clocot.
Pastele pot fi ținute la frigider și consumate în următoarele 3 zile. Îți recomandăm să le încălzești într-un bol, în cuptor. De asemenea, poți congela jumătate din sosul obținut într-o pungă închisă ermetic și să îl păstrezi pentru viitor. În felul acesta, poți decongela sosul, apoi să adaugi pastele fierte și vei obține o cină rapidă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei