Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Unge lipiile cu 20 g de cremă de brânză, adăugă o frunză, două de salată, peste care adaugă bucățile de somon. Somonul poate fi gătit la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru 5 minute (în funcție de grosimea lui) sau în tigaie, într-un cubuleț de unt, pentru 2 minute pe fiecare parte.
Rulează şi serveşte.
Poți înlocui somonul cu: un avocado copt, semințe de susan și nuci râșnite sau legume/carne rămase de la mesele anterioare.
Somonul afumat crud poate fi oferit după prima aniversare, atunci când părintele consideră că își dorește să facă acest pas. Având însă în vedere faptul că textura este dificil de gestionat, dar și faptul că vorbim despre un aliment crud, îți recomandăm să aștepți până după cea de-a doua aniversare. Dacă familia voastră consumă des acest aliment, gătește peștele conform pașilor din descriere, iar urmașul îl poate savura în siguranță împreună cu voi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei