Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată de quinoa cu ton şi sos de iaurt

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj, aproximativ 18 minute.

Pasul 2

Taie cubulețe cașcavalul (sau dă-l prin răzătoare dacă urmașul este mic), toacă ardeiul capia copt (poți folosi și crud dacă nu ai copt) și ceapa roșie. Pentru a coace ardeiul la cuptor, taie-l în jumătăți și lasă-l aproximativ 30 de minute, la 200 de grade Celsius. Acoperă apoi ardeiul cu un prosop și scoate coaja după ce acesta s-a mai răcit.

Pasul 3

Separat, prepară mujdeiul, amestecând usturoiul pisat și uleiul de măsline. Când devine păstos, adaugă-l peste iaurt. Daca nu folosești sosul, salata are nevoie de ulei de măsline.

Pasul 4

Într-un bol, amestecă toate ingredientele și condimentează cu sare și piper după gust.

Tips & Tricks

În cazul în care urmașul este încă mic, alimentele trebuie oferite într-o formă potrivită vârstei lui. Evită alimentele tari, alunecoase și oferă-le tăiate felii subțiri sau date prin răzătoare. În cazul celor greu de mușcat cu gingiile, așa cum este cazul ardeiului copt, forma potrivită este cea a baghețelelor pentru degețele, ușor de prins de mânuțe curioase.

Te-ar putea interesa si ...

Masa ciobanului

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments