Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj, aproximativ 18 minute.
Taie cubulețe cașcavalul (sau dă-l prin răzătoare dacă urmașul este mic), toacă ardeiul capia copt (poți folosi și crud dacă nu ai copt) și ceapa roșie. Pentru a coace ardeiul la cuptor, taie-l în jumătăți și lasă-l aproximativ 30 de minute, la 200 de grade Celsius. Acoperă apoi ardeiul cu un prosop și scoate coaja după ce acesta s-a mai răcit.
Separat, prepară mujdeiul, amestecând usturoiul pisat și uleiul de măsline. Când devine păstos, adaugă-l peste iaurt. Daca nu folosești sosul, salata are nevoie de ulei de măsline.
Într-un bol, amestecă toate ingredientele și condimentează cu sare și piper după gust.
În cazul în care urmașul este încă mic, alimentele trebuie oferite într-o formă potrivită vârstei lui. Evită alimentele tari, alunecoase și oferă-le tăiate felii subțiri sau date prin răzătoare. În cazul celor greu de mușcat cu gingiile, așa cum este cazul ardeiului copt, forma potrivită este cea a baghețelelor pentru degețele, ușor de prins de mânuțe curioase.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei