Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Puiul tăiat fâșii se marinează la frigider cel puțin două ore (preferabil peste noapte) în sana, împreună cu sare,
piper, turmeric, boia.
Dupa marinare, se ia cate o fâșie de piept și se trece prin făină, apoi prin ou bătut cu puțin lapte și sare, apoi prin
fulgii de porumb marunțiți. În fulgi, poți adăuga boia de ardei dulce, ghimbir și oregano.
Se așază pieptul de pui în tava cuptorului și se unge cu o pensula cu ulei.
Se dă la cuptor, la 180°, funcția cu ventilație, pentru 45-60 de minute (în funcție de grosime) La jumătatea timpului se întorc bucățile de crispy.
Dacă fulgii de porumb sunt uscați pe partea întoarsă, trebuiesc unse din nou.
Pune la fiert, de preferat la aburi, păstârnacul (și cartoful, dacă nu sunteți obișnuiți cu gustul parfumat al păstârnacului) până se înmoaie, aproximativ 20 min.
Pune în blender (poți folosiți și mixerul) păstârnacul fiert, laptele, untul și condimentele și mixează bine.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei