Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Într-o oală punem cele 5 căni de apă la fiert. Adăugăm apoi mălaiul în ploaie și bine mămăliga. Condimentăm după gust. Poți adăuga untul și urda, apoi să amesteci încă 2 minute.
Pune într-o tigaie încăpătoare ceapa, usturoiul și morcovul la înăbușit (două linguri de apă, două de ulei de măsline).
După 1-2 minute, adaugă ciupercile tăiate felii (întâi piciorușele, apoi, după câteva minute și restul).
Lasă la fiert la foc mic-mediu pentru 10 minute, sub capac. Vei observa că ciupercile au lăsat destul de multă apă, așa că poți scoate capacul și lăsa apa să se evapore.
Amestecă bine smântâna cu făina și adaugă peste ciuperci, lăsând tigaia pe foc câteva minute după ce aceasta a dat în clocot.
Gustă și adaugă sare dacă este nevoie, apoi mărarul proaspăt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei