Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Lasagna cu spanac

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Foi de lasagna - 12 bucăți
Spanac - 800 grame
Ricotta - 250 grame
Cașcaval - 150 grame
Iaurt grecesc - 200 grame
Ceapă - 1 bucăți
Usturoi - 4 căței
Suc de roșii - 250 mililitri
Ulei de măsline - grame
Sare
Piper
Nucșoară - grame

Pași:

Pasul 1

Într-o tigaie înăbușește ceapa și usturoiul mărunțite în prealabil. Când ceapa se înmoaie, adaugi pentru câteva minute și spanacul.

Pasul 2

Lasă compoziția la răcit, după care adaugă ricotta, iaurt grecesc, sare, piper și nucșoară.

Pasul 3

Într-o tavă unsă cu unt, pune pe rând foi de lasagna (opărite după instrucțiunile de pe ambalaj), compoziția cu ricotta și spanac, apoi cașcaval ras. Repetă aceste straturi.

4. Pe ultimul strat de foi toarnă sucul de roșii (sau chiar felii de roșii) și presară cașcavalul rămas.
5. Compoziția intră la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, timp de 25-30 minute, până când capătă o crustă frumoasă, aurie.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments