Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Spală bine sfecla și tai-o în jumătate.
Înfășoară sfecla în hârtie de copt, apoi în folie de aluminiu.
Așază sfecla împachetată pe o tavă de copt.
Coace sfecla timp de 45-60 de minute, până când poți să o străpungi ușor cu o furculiță.
Las-o să se răcească și apoi curăță sfecla de coajă,
Amestecă ouăle, sfecla, kefirul și ovăzul și trece-le prin blender.
Unge aparatul de waffe cu puțin ulei de cocos și toarnă amestecul din blender.
Gătește aproximativ 5-6 minute. Preparatul poate fi gătit și în tigaie asemănător unor pancakes.
Opțional, poți amesteca 2 linguri de miere (sau sirop de arțar) cu 2 linguri de unt de migdale pentru a obține un îndulcitor asemănător cremelor din comerț.
Sfecla roșie este unul dintre alimentele cu un conținut ridicat de nitrați. Acest lucru poate fi motiv de îngrijorare pentru anumite persoane. Țineți însă cont de faptul că o multitudine de legume conțin acest compus, legume printre care includem chiar și morcovul. Efectul potențial nociv al nitraților apare odată cu un consum exagerat. Prin urmare, în situație unei diete diversificare, alimentele care îi conțin în mod natural pot fi consumate, întrucât avantajele depășesc dezavantajele. Excludem însă din această categorie alimentele procesate precum mezelurile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei