Prăjitură la alegere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Taie cașcavalul și baconul (dacă este necesar) felii subțiri. Feliază roșiile și amestecă-le cu busuiocul mărunțit.
Spală vinetele, șterge-le bine și taie-le în două pe lungime, păstrând coditele. Așază fiecare jumătate de vânătă cu partea tăiată în jos pe un tocător. Folosește un cuțit bine ascuțit pentru a tăia vinetele în felii subțiri de mai puțin de jumătate cm.
Sărează feliile de vinete ușor desfăcute și lasă-le câteva minute pentru a se înmuia și a se scurge puțin. Poți folosi o strecurătoare. Acest pas va ajuta să formezi evantaiul și să menții umplutura în loc.
Alege un vas termorezistent și unge-l ușor cu ulei de măsline. Cu ajutorul unei pensule, unge feliile de vinete cu ulei de măsline. Așază feliile de bacon, cașcaval și roșii între fiecare felie de vinete. Presară parmezan peste ele.
Stropește vinetele cu puțin ulei de măsline.
Coace vinetele în vasul termorezistent timp de 40 de minute.
Vinetele sunt un aliment bogat în histamină. Prin urmare, ele pot da naștere unor simptome asemănătoare reacțiilor alergice atunci când există o sensibilitate în acest sens.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei