Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă toate ingredientele pentru blat și lasă deoparte. Din aceste ingrediente, poți obține un 1 blat cu diametrul de 26 cm. Poți dubla ingredientele și să întinzi aluatul într-un strat de 1 cm-1,5 cm într-o tavă mai mare. Ulterior, taie două dreptunghiuri din aluatul obținut. Poți unge cu puțin ulei de cocos hârtia de copt pentru a scoate mai ușor hârtia după ce s-a răcit.
În blender, amestecă ingredientele pentru cremă, apoi lasă la rece în frigider.
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius. Tava intră la cuptor pentru aproximativ 55 de minute. Când blatul este gata, scoate tava și lasă la răcit. După ce acesta s-a răcit complet, va fi mai ușor de manevrat.
Pregătește glazura amestecând într-o oală, la foc mic, ingredientele. Lasă totul să fiarbă 1-2 minute (va avea o textură moale, cremoasă).
Unge blatul cu o parte din glazură, adaugă crema, apoi continuă cu al doilea blat, crema rămasă. Poți stropi cu glazura rămasă.
Lasă la frigider pentru 1 oră înainte de a consuma.
0 0 votes Acordă o notă rețetei