Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Tort Felie de pădure

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Amestecă toate ingredientele pentru blat și lasă deoparte. Din aceste ingrediente, poți obține un 1 blat cu diametrul de 26 cm. Poți dubla ingredientele și să întinzi aluatul într-un strat de 1 cm-1,5 cm într-o tavă mai mare. Ulterior, taie două dreptunghiuri din aluatul obținut. Poți unge cu puțin ulei de cocos hârtia de copt pentru a scoate mai ușor hârtia după ce s-a răcit.

Pasul 2:

În blender, amestecă ingredientele pentru cremă, apoi lasă la rece în frigider.

Pasul 3:

Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius. Tava intră la cuptor pentru aproximativ 55 de minute. Când blatul este gata, scoate tava și lasă la răcit. După ce acesta s-a răcit complet, va fi mai ușor de manevrat.

Pasul 4:

Pregătește glazura amestecând într-o oală, la foc mic, ingredientele. Lasă totul să fiarbă 1-2 minute (va avea o textură moale, cremoasă).

Pasul 5:

Unge blatul cu o parte din glazură, adaugă crema, apoi continuă cu al doilea blat, crema rămasă. Poți stropi cu glazura rămasă.

Pasul 6:

Lasă la frigider pentru 1 oră înainte de a consuma.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments