Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Tocăniță team building

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie carnea cubulețe. Curăță legumele și mărunțește-le.

Pasul 2:

Încinge uleiul într-o cratiță, apoi pune chimenul și lasă-l până începe să „sară”.

Pasul 3:

Adaugă bucățelele de carne și lasă-le să se rumenească 7-8 minute, apoi adaugă ceapa, usturoiul, morcovii și ardeiul. Gătește-le la foc potrivit până când legumele încep să își schimbe culoarea, aproximativ 10 minute. Curăță cartofii și taie-i cuburi.

Pasul 4:

Adaugă sare, piper, boia, foaia de dafin, 1 lingură de pastă de tomate și o cană de apă și lasă la foc potrivit până când carnea este pătrunsă, aproximativ 1 oră. Completează cu apă dacă este necesar. Poți folosi oala sub presiune pentru o gătire mai rapidă, dar și aparatul slow cooker.

Pasul 5:

Când carnea este pătrunsă, adaugă încă 2-3 căni de apă (în funcție de cât de lichidă dorești să fie tocănița) și cartofii.

Pasul 6:

Potrivește de sare și lasă la foc potrivit încă 15-20 minute până când cartofii sunt bine făcuți.

Tips & Tricks

Gulaș vegetarian? Da, înlocuiește carnea cu ciuperci și/sau mazăre și vei obține o delicioasă, dar și sățioasă tocăniță de post. Pentru urmași începători, taie atât carnea, cât și un cartof în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două). Pe măsură ce urmașul avansează, mărunțește carnea și servește-o amestecată în sos.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments