Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie carnea de curcan fâșii, apoi rumenește-o într-o cratiță sau tigaie pentru aproximativ 5-7 minute, până devine aurie.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Toacă ceapa, taie ardeiul cubulețe, dovlecelul în rondele și dă pe răzătoare cașcavalul.
În tigaia în care ai gătit carnea de curcan, pune ceapa și ardeiul, adaugă sare, piper, boiaua și scorțișoara, apoi călește-le timp de 4-5 minute, până când se înmoaie ușor. Adaugă roșiile cuburi și supa și lasă la fiert încă 2-3 minute.
Oprește focul și adaugă dovlecelul, porumbul, fasolea, orezul nefiert și carnea de curcan.
Într-o tavă încăpătoare, pune compoziția de mai sus și coace în cuptorul preîncălzit pentru 35-40 de minute, până când orezul și legumele sunt gătite complet.
După ce verifici ca legumele să fie gata, potrivește de sare și presară cașcavalul ras deasupra, apoi dă tava înapoi la cuptor pentru încă 5 minute, până când cașcavalul se topește și devine auriu.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei