Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Tocăniță mexicană cu curcan și orez la cuptor

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie carnea de curcan fâșii, apoi rumenește-o într-o cratiță sau tigaie pentru aproximativ 5-7 minute, până devine aurie.

Pasul 2:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Toacă ceapa, taie ardeiul cubulețe, dovlecelul în rondele și dă pe răzătoare cașcavalul.

Pasul 3:

În tigaia în care ai gătit carnea de curcan, pune ceapa și ardeiul, adaugă sare, piper, boiaua și scorțișoara, apoi călește-le timp de 4-5 minute, până când se înmoaie ușor. Adaugă roșiile cuburi și supa și lasă la fiert încă 2-3 minute.

Pasul 4:

Oprește focul și adaugă dovlecelul, porumbul, fasolea, orezul nefiert și carnea de curcan.

Pasul 5:

Într-o tavă încăpătoare, pune compoziția de mai sus și coace în cuptorul preîncălzit pentru 35-40 de minute, până când orezul și legumele sunt gătite complet.

Pasul 6:

După ce verifici ca legumele să fie gata, potrivește de sare și presară cașcavalul ras deasupra, apoi dă tava înapoi la cuptor pentru încă 5 minute, până când cașcavalul se topește și devine auriu.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments