Budincă de tapioca cu pere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Tocănița de vinete este gata, așa că această masă va fi una rapidă, unde pregătim doar orezul. Cum? Fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Servește cu multă verdeață deasupra. Atât. Saaau…
Separat de orez, topește 25g de unt într-o tigaie la foc mic. Adaugă câteva frunze de mentă tocate mărunt. Amestecă orezul în compoziție.
E gata? Servește tocănița peste orez, apoi decorează fiecare farfurie cu puțină ceapă verde tocată.
Discuția despre orez este una amplă, însă ea ar putea fi simplu rezumată: da, este mai bine să cumpărăm orez care provine din culturi certificate organic. Dacă ar fi să transformăm această discuție într-una mai amplă, atunci ar trebui să discutăm despre modul de pregătire. Au fost analizate diverse metode, ajungându-se adesea la concluzii contradictorii. Obiceiul de a spăla orezul poate conduce la pierderea nutrienților, a lăsa orezul într-un bol cu apă cu o seară înainte poate să nu fie atât de eficient pe cât am crede. Surprinzător, soluția pare să fie însă una simplă. Pentru a minimiza conținutul de substanțe nedorite (cum ar fi arsenicul), fierbe orezul în 2 litri de apǎ, mai exact, de 10 ori cantitatea de orez. La jumǎtatea timpului de fierbere, scurge apa din oală și adaugă apă curată, lǎsându-l sǎ se gãteascã pânã la sfârşit.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei