Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Tocăniță de morcovi cu pulpă de porc

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie pulpa de porc cubulețe. Curăță și toacă legumele (ceapa, morcovii, țelina și ardeiul) în bucăți potrivite. Morcovii și ardeiul îi poți tăia în forma baghețelelor pentru degețele dacă urmașul se află la începutul diversificării sau dacă îi oferi bucăți pe care le consumă pe cont propriu.

Pasul 2:

Într-o oală bine încinsă, adaugă cubulețele de carne și 1/4 pahar de apă. Lasă-le să se înăbușească la foc mediu, amestecând ocazional, până când își schimbă culoarea, aproximativ 5-7 minute.

Pasul 3:

Adaugă ceapa, morcovii, țelina și ardeiul (sau pasta de ardei) în oală. Amestecă bine și lasă-le să se gătească împreună pentru 5 – 6 minute, până devin ușor moi.

Pasul 4:

Pune peste toate ingredientele o cană mare de apă și condimentează cu sare, piper, cimbru și adaugă foile de dafin. Lasă să fiarbă la foc mic sub capac timp de 40- 50 de minute, până când carnea și legumele sunt bine gătite.

Pasul 5:

Când carnea și legumele sunt fierte, adaugă sucul de roșii și așteaptă să dea în clocot. Scoate foile de dafin și potrivește de sare, dacă este necesar

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments