Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune apa la fiert împreună cu pudra de roșcove. Când apa dă în clocot, amestecă bine și lasă deoparte.
Alege o oală peste care poți pune un bol rezistent la căldură. Umple oala pe jumătate cu apă și pune-o la fiert (fundul vasului nu trebuie să atingă apa).
Bate bine gălbenușurile, zahărul și praful de sare. Pune bolul deasupra apei care fierbe și amestecă timp de 7 minute (vei observa că zahărul se va carameliza aproape de finalul timpului).
Folosind mixerul, bate gălbenușurile fierte timp de 3-4 minute. Adaugă mascarpone, bate din nou. Completează cu laptele de cocos sau smântâna lichidă și bate încă 2 minute.
Înmoaie pișcoturile în cafeaua din pudră de roșcove, apoi așază primul strat în tavă. Completează cu cremă, încă un strat de pișcoturi, apoi iar cremă. Deasupra presară pudră de roșcove.
Lasă prăjitura la rece pentru 3-4 ore înainte de a o servi.
Poți înlocui gălbenușurile de ou cu încă 150ml smântână lichidă. Bate smântâna cu mixerul înainte de a o amesteca în mascarpone.
0 0 votes Acordă o notă rețetei