Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe fulgii de ovăz în lapte, la foc mic, timp de 5 minute.
Adaugă semințele de chia și încorporează-le în preparat.
Amestecă din când în când, până compoziția capătă o textură cremoasă.
Spală și taie smochinele felii.
Ia de pe foc, pune preparatul în boluri și decorează cu smochine, scorțișoară și 1 linguriță de fulgi de cocos.
În cazul scorțișoarei, amintește-ți fraza: „Ceylon luăm, Cassia lăsăm”. Acest tip de condiment (Ceylon) este considerat „scorțișoara adevărată”. Datorită conținutului scăzut de cumarină (spre deosebire de Cassia), scorțișoara Ceylon poate fi introdusă mai des în dieta noastră.
Poți înlocui laptele cu lapte vegetal, după preferință.