Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă fulgii și pune-i la fiert, împreună cu laptele. În cazul în care consideri că sunt necesari pași suplimentari pentru a evita gustul amar al fulgilor de mei, spală fulgii sub jet de apă rece, lăsă-i 15 minute la înmuiat, apoi clătește-i și continuă procesul de gătire.
Fulgii fierb la foc mic timp de 10 minute. Amestecă ocazional.
Pasează bananele cu o furculiță și adaugă-le în oala cu fulgi. Lasă totul încă 3 minute la fiert, amestecând ocazional.
Oprește focul, adaugă o linguriță de semințe de in și o linguriță de semințe de cânepă.
Servește cu fulgi de migdale și caise tăiate felii.
Da, poți înlocui diversele tipuri de fulgi și folosi unul singur. Folosind însă mai multe tipuri de cereale într- un singur preparat te vei bucura de beneficiil nutriționale variate. Astfel, ovăzul contribuie cu o cantitate mai mare de fibre, hrișca are un conținut mai mare de minerale, printre care și fier, iar meiul vine la pachet cu proteine și folat (forma naturală a acidului folic).
0 0 votes Acordă o notă rețetei