Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 165 de grade Celsius.
Amestecă fulgii de ovăz, nucile măcinate, uleiul de cocos, mierea, vanilia și scorțișoara pentru crustă.
Cu ajutorul unei spatule de silicon sau al unei linguri, pune 2-3 linguri din compoziție în forme de brioșe, pentru a tapeta pereții.
Presează compoziția pentru a nivela și a obține un blat închegat.
Umezește spatula cu apă sau ulei pentru a ajuta la presare.
Introdu mini-tartele la cuptor pentru 15-18 minute, până când blatul capătă o culoare ușor aurie.
După răcire, scoate cu grijă (sunt ușor fragile) din forme și pune 2-3 linguri de iaurt peste fiecare mini-tartă.
Adaugă fructe: rodie, afine, kaki, și, opțional, frunze de mentă sau de busuioc.
Înlocuiește mierea cu 65 g de curmale tocate mărunt pentru urmașii mai mici de 1 an.
0 0 votes Acordă o notă rețetei