Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Tartă în crustă de cereale

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 165 de grade Celsius.

Pasul 2:

Amestecă fulgii de ovăz, nucile măcinate, uleiul de cocos, mierea, vanilia și scorțișoara pentru crustă.

Pasul 3:

Cu ajutorul unei spatule de silicon sau al unei linguri, pune 2-3 linguri din compoziție în forme de brioșe, pentru a tapeta pereții.

Pasul 4:

Presează compoziția pentru a nivela și a obține un blat închegat.

Pasul 5:

Umezește spatula cu apă sau ulei pentru a ajuta la presare.

Pasul 6:

Introdu mini-tartele la cuptor pentru 15-18 minute, până când blatul capătă o culoare ușor aurie.

Pasul 7:

După răcire, scoate cu grijă (sunt ușor fragile) din forme și pune 2-3 linguri de iaurt peste fiecare mini-tartă.

Pasul 8:

Adaugă fructe: rodie, afine, kaki, și, opțional, frunze de mentă sau de busuioc.

Tips & Tricks

Înlocuiește mierea cu 65 g de curmale tocate mărunt pentru urmașii mai mici de 1 an.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments