Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: +2 ore
Din 250g făină, 100g unt, 50ml lapte și sarea se frământă cu mâna sau cu robotul un aluat tare, care se dă la frigider pentru aproximativ 1 oră.
Folosește o pereche de mânuși groase, apoi opărește urzicile și spanacul timp de 3 minute (dacă sunt proaspete). Trece-le printr-un jet de apă rece și mărunțește-le cu ajutorul unui cuțit.
Pune la sotat în ulei de măsline și puțină apă prazul și usturoiul tocate mărunt, peste care adaugă urzicile, spanacul și o cană de apă. Amestecă ușor, frecvent, pentru aproximativ 10-12 minute, până scade apa. Lasă la răcit.
Separat, amestecă bine ouăle, brânza și iaurtul grecesc. Condimentează după gust. Apoi încorporează spanacul și urzicile sotate.
Întinde foaia de aluat cu sucitorul și pune-o în forma de tartă, înțepând-o cu furculița.
Adăugă amestecul de spanac și urzică. Presară cașcavalul și dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru
aproximativ 40-45 minute, până se rumenește frumos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei