Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Feliază subțire carnea de vită. Condimenteaz-o cu sare, piper, ceapă granulată, usturoi granulat, cardamom și cuișoare. Taie felii ciupercile și ceapa.
Încinge o tigaie mare, adaugă 2 linguri de ulei de măsline și carnea de vită. Călește carnea de vită pe toate părțile ei, până capătă o culoare maro închis, apoi scoate-o și las-o deoparte. Dacă ai folosit cuișoare întregi, scoate-le în acest pas.
Pune tigaia înapoi la foc mare cu puțin ulei și adaugă ciupercile, un praf de sare și puțin piper negru proaspăt. Gătește ciupercile timp de 5 minute, până când încep să prindă puțină culoare, având grijă să nu le fierbi prea mult. După cele 5 minute, scoate ciupercile deoparte.
Pune din nou tigaia la foc mare cu puțin ulei și adaugă ceapa cu un praf de sare. Călește timp de 2-3 minute.
Adaugă supa, apoi carnea de vită și ciupercile înapoi în tigaie. Amestecă bine. Lasă la fiert până când supa a dat în clocot. Poți adăuga treptat făină pentru a îngroșa sosul.
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi amestecă-le cu puțin unt.
Servește vita peste tagliatelle. Finalizează preparatul adăugând smântâna și pătrunjelul peste carnea de vită.
0 0 votes Acordă o notă rețetei