Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie legumele în cuburi și călește-le împreună cu ghimbirul în ulei de măsline, într-o oală încăpătoare, timp de 3 minute. Adaugă 2,5 litri de apă și lasă să fiarbă. Când apa începe să clocotească, adaugă pieptul de pui tăiat cuburi. Fierbe la foc mic, îndepărtând spuma formată. După aproximativ 20 de minute, când puiul este fiert, adaugă tăiețeii și continuă să fierbi conform instrucțiunilor de pe ambalaj (poți utiliza și tăieții de casă, dacă preferi). La final, toarnă sucul de lămâie, coriandrul și sarea în oală. Dacă îți dorești o supă mai acră, poți adăuga mai mult suc de lămâie.
Poți prepara tăieței de casă din: 1 ou, 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță turmeric (pentru culoare și gust), aproximativ 4/5 linguri de făină, în funcție de dimensiunea oului (aluatul va avea consistența unei plastiline). Acoperă aluatul cu folie alimentară și lasă-l deoparte 15 minute. Presară făină și întinde aluatul în strat subțire. Presară din nou făină deasupra lui și rulează-l strâns, apoi taie rondele subțiri pentru a obține tăiețeii. Întinde pastele obținute și lasă-le deoparte 15 minute înainte de a le găti. Depozitează tăiețeii rămași în pungi de hârtie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei