Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ceapa și usturoiul mărunt, iar morcovii cuburi.
Încinge uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Adaugă ceapa și gătește, amestecând din când în când, până când devine aproape translucidă, aproximativ 3 minute.
Împinge ceapa într-o parte a oalei și adăugă morcovii pe cealaltă parte. Gătește pentru aproximativ 5 minute. Adaugă și carnea, dacă optezi pentru ea.
Adaugă usturoiul și pasta de roșii; gătește, amestecând constant, până când pasta de roșii este încălzită, aproximativ 2 minute.
Adaugă roșiile, 4 căni de apă sau supă și sarea. Adu preparatul la fierbere la foc mare.
Rupe în bucăți foile de lasagna, apoi adăugă-le în supă. Amestecă pentru a le separa. Gătește, amestecând ocazional, până când pastele sunt fierte, aproximativ 8-10 minute (evită să gătești mai mult pentru că se vor înmuia prea tare).
Între timp, combină ricotta, mozzarella și parmezanul.
Ia de pe foc și adaugă o linguriță de oțet balsamic. Toacă busuiocul.
Pune supa în boluri. Acoperă fiecare porție cu puțin amestec de brânzeturi. Presară busuioc.
0 0 votes Acordă o notă rețetei