Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Înãbuşeşte ceapa tocată, morcovii dați pe răzătoare și ardeiul cubulețe în puțin ulei și apă.
După ce se înmoaie legumele, adaugă apă (de preferat fierbinte), sare, piper și orezul.
Când orezul a fiert, pune măcrișul tăiat în bucăți mai mici și lasã-l să dea în clocot. Dacă ai optat pentru tăieței,
adaugă-i împreună cu măcrișul.
La final, poți bate un ou, apoi adăuga în ploaie în supă în timp ce amesteci sau să adaugi în farfurie o lingură de iaurt
grecesc.
Măcrișul este o sursă bună de fier, magneziu, vitamina C și vitamina A. Frunzele acestuia se curăță asemănător spanacului. Poți păstra codița lui, însă
aceasta va avea o textură mai tare
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei