Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă cremă de conopidă cu porumb

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-o oală încăpătoare, călește în 2 linguri de ulei de măsline și 2 de apă ceapa și usturoiul tocate mărunt.

Pasul 2:

Adaugă ardeiul tăiat, lasă încă 2 minute.

Pasul 3:

Adaugă porumbul și cartoful dulce tăiat cuburi, amestecând pentru încă 2-3 minute.

Pasul 4:

Completează cu apă sau supă. Când aceasta a început să fiarbă, adaugă floretele de conopidă. Fierbe încă 5-8 minute, în funcție de grosimea lor. Condimentează cu sare și boia de ardei dulce.

Pasul 5:

Folosind polonicul, scoate legumele din supă și transferă-le în blender. Pasează-le, apoi completează cu lichidul în care au fiert până obții consistența dorită.

Pasul 6:

Serviți cu fulgi de drojdie inactivă.

Tips & Tricks

Pentru crutoane fără gluten, amestecă o conservă de năut cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de usturoi, 1 linguriță de turmeric și 1 linguriță de pătrunjel. Întinde boabele de năut pe hârtie de copt și lasă la cuptor, la 220 de grade Celsius pentru aproximativ 8-10 minute (în funcție de cât de crocante vrei să fie). Supa de legume poate fi înlocuită cu supă de carne sau apă.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments