Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală încăpătoare, călește în 2 linguri de ulei de măsline și 2 de apă ceapa și usturoiul tocate mărunt.
Adaugă ardeiul tăiat, lasă încă 2 minute.
Adaugă porumbul și cartoful dulce tăiat cuburi, amestecând pentru încă 2-3 minute.
Completează cu apă sau supă. Când aceasta a început să fiarbă, adaugă floretele de conopidă. Fierbe încă 5-8 minute, în funcție de grosimea lor. Condimentează cu sare și boia de ardei dulce.
Folosind polonicul, scoate legumele din supă și transferă-le în blender. Pasează-le, apoi completează cu lichidul în care au fiert până obții consistența dorită.
Serviți cu fulgi de drojdie inactivă.
Pentru crutoane fără gluten, amestecă o conservă de năut cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de usturoi, 1 linguriță de turmeric și 1 linguriță de pătrunjel. Întinde boabele de năut pe hârtie de copt și lasă la cuptor, la 220 de grade Celsius pentru aproximativ 8-10 minute (în funcție de cât de crocante vrei să fie). Supa de legume poate fi înlocuită cu supă de carne sau apă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei