Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
1. Curăță şi spală legumele. Taie morcovii, ardeiul şi dovlecelul rondele, toacă ceapa şi usturoiul.
Căleşte în ulei de măsline ceapa şi usturoiul, iar când acestea îşi schimbă uşor culoarea, adaugă dovlecelul, lasã-l 5 minute, apoi adaugă morcovii şi ardeiul şi găteşte-le aproximativ 10 minute.
Adaugă supă de legume sau de pui cât să acopere legumele şi lasă la fiert aproximativ 20 minute, până când morcovul devine moale.
Prăjeşte 3 felii de pâine şi taie-le cuburi.
Adaugă în supă smântâna şi condimentele, mai lasă 3 minute, închide focul, apoi trece amestecul prin blender.
Serveşte cu crutoanele de pâine şi fasole crispy.
Chiar dacă urmașul a trecut peste etapa piureurilor, pentru a-l încuraja să consume o diversitate de texturi, include supele cremă în meniul vostru. În plus, acestea reprezintă un fel de mâncare pentru care cei mici pot exersa mai ușor folosirea linguriței, spre deosebire de supele sau ciorbele lichide.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei