Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță cartofii și taie-i felii subțiri. Fierbe-i apoi în apă cu sare până când pot fi pătrunși de o furculiță (nu îi lăsa foarte mult, pentru a nu se sfărâma).
Rupe broccoli în florete și opărește-le în apă care fierbe pentru 2 minute (folosește apa în care au fiert cartofii).
Amestecă ouăle cu laptele și iaurtul.
Într-o tavă pentru cuptor, pune într-un strat subțire jumătate din feliile de cartofi,
apoi jumătate din bucățile de broccoli și jumătate din cașcaval/mozzarella. Continuă cu încă un strat de cartofi, broccoli, apoi toarnă amestecul cu ou și presară restul de
cașcaval.
Tava intră la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 30-35 minute.
Pornește ventilația ultimele 5-10 minute pentru a obține o crustă crocantă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei