Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dacă ar fi să ne raportăm la texturi, gustarea aceasta ar fi numită: coșmarul diversificatorului (părintelui care se ocupă de diversificarea alimentației urmașului). Aproape toate texturile dificil de gestionat s-au reunit în această gustare. Motivul pentru care discutăm preparatul este faptul că îl vom regăsi la mese unde sunt prezenți și urmașii.
Atunci când servești struguri, optează pentru boabe cât mai mari, fără sâmburi, pe care să le oferi tăiate sferturi. Oferă urmașului boabele întregi doar după ce vârsta și abilitățile lui permit acest lucru, într-un mediu sigur, fără distracții.
Nucile au risc de înec crescut, putând fi oferite urmașilor începători doar sub forma untului sau râșnite. Așteaptă până după împlinirea vârstei de 2 ani, dacă abilitățile urmașului permit acest lucru, pentru a introduce nucile întregi.
Atât brânza brie, cât și brânza camembert, dar și orice alte lactate pot fi consumate de urmași doar în forma lor pasteurizată. Întrucât brie și camembert sunt două varietăți bogate în sodiu, cu o textură moale, lipicioasă, dificil de gestionat, dar și pentru că acestea pot fi contaminate cu diverse bacterii, îți recomandăm să le introduci după vârsta de 1 an. Pentru a minimiza riscurile, oferă astfel de brânzeturi coapte și întinse pe baghețele de pâine prăjită.
Grăsimile sănătoase din nuci și brânzeturi, alături de antioxidanții din struguri, pot contribui la menținerea unui sistem cardiovascular sănătos. Probioticele din brânzeturi și fibrele din nuci ajută la o digestie mai bună. Această combinație de alimente furnizează o sursă echilibrată de proteine, grăsimi și carbohidrați, care poate ajuta la menținerea nivelurilor de energie și la satisfacerea senzației de foame.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei