Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius.
Spală varza, apoi tai-o în rondele groase de aproximativ 1 cm.
Așază rondelele pe o tavă cu hârtie de copt, stropește-le cu ulei de măsline și sare.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Unele bucăți vor fi crocante, în timp ce altele vor fi moi.
Într-o oală, călește timp de 3 minute, în puțin ulei de măsline, ceapa și usturoiul tocate mărunt.
Adaugă ciupercile tăiate felii subțiri. În forma aceasta, ele vor fi ușor de consumat și de către urmașii începători, însă dacă la masa voastră se află doar gurmanzi experimentați, le poți toca. Adaugă 30 ml de apă în oală, pune capacul și lasă totul la fiert la foc mediu.
Verifică după câteva minute dacă ciupercile au lăsat și ele apă, scoate capacul, lasă să se gătească până ciupercile sunt gata (încă 5 minute).
Adaugă smântână, sare și piper alb măcinat. Completează cu o legătură de mărar tocat.
Varza poate fi oferită și urmașilor începători în forma aceasta. Asigură-te că alegi fâșii moi, lungi, care pot fi ușor prinse cu ajutorul palmei.
0 0 votes Acordă o notă rețetei