Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Amestecă într-un bol mic boiaua, pudra de usturoi, pudra de ceapă, sarea și piperul.
Taie fiecare file de somon orizontal pentru a crea un buzunar, având grijă să nu tai complet.
Asezonează generos ambele părți ale somonului și interiorul buzunarului cu amestecul de condimente.
Într-o tigaie, topește untul la foc mediu. Adaugă spanacul și gătește-l până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Oprește focul și încorporează parmezanul și mozzarella până când se combină.
Umple fiecare file de somon cu amestecul de spanac și brânză, astfel încât umplutura să iasă ușor din buzunar.
Într-o tigaie termorezistentă, încinge uleiul de măsline la foc mediu-mare. Gătește fileurile de somon timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până se formează o crustă frumoasă.
Transferă tigaia în cuptor și coace somonul timp de 8-10 minute, până când este complet gătit, iar brânza este perfect topită.
0 0 votes Acordă o notă rețetei