Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Somon umplut

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.

Pasul 2:

Amestecă într-un bol mic boiaua, pudra de usturoi, pudra de ceapă, sarea și piperul.

Pasul 3:

Taie fiecare file de somon orizontal pentru a crea un buzunar, având grijă să nu tai complet.

Pasul 4:

Asezonează generos ambele părți ale somonului și interiorul buzunarului cu amestecul de condimente.

Pasul 5:

Într-o tigaie, topește untul la foc mediu. Adaugă spanacul și gătește-l până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Oprește focul și încorporează parmezanul și mozzarella până când se combină.

Pasul 6:

Umple fiecare file de somon cu amestecul de spanac și brânză, astfel încât umplutura să iasă ușor din buzunar.

Pasul 7:

Într-o tigaie termorezistentă, încinge uleiul de măsline la foc mediu-mare. Gătește fileurile de somon timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până se formează o crustă frumoasă.

Pasul 8:

Transferă tigaia în cuptor și coace somonul timp de 8-10 minute, până când este complet gătit, iar brânza este perfect topită.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments