Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Shakshouka

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Toacă ceapa, usturoiul și ardeiul și pune-le la înăbușit într-o tigaie încăpătoare, cu puțin ulei de măsline și apă.

Pasul 2:

Când ceapa își schimbă culoarea (3/4 minute), adaugă fasolea și roșiile. Condimentează cu sare, piper și chimen.

Pasul 3:

Lasă la foc mic spre mediu până începe să scadă compoziția (5 minute). Fă 4 adâncituri în care să spargi ouăle, apoi pune capacul și lasă așa 9-10 minute ca să se gătească bine ouăle.

Pasul 4:

Servește cu pătrunjel proaspăt și câteva bucățele de feta

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments