Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Șalău cu broccoli și sos de lămâie

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția grill. Gătește broccoli la abur până devine fraged (aproximativ 10 minute).

Pasul 2:

Rulează fileul de șalău într-un steak și leagă-l cu ață de gătit pentru a păstra forma.

Pasul 3:

Aplică marinada pe pește și presară deasupra coajă de lămâie, sare și piper după gust.

Pasul 4:

Așază peștele în cuptor, pe funcția de grill, și gătește-l timp de 10 minute sau până când devine rumenit pe deasupra, dar rămâne suculent în interior.

Pasul 5:

Într-o tigaie, călește usturoiul pisat până devine aromat, apoi adaugă smântâna pentru gătit. Adaugă coaja de lămâie, sare și piper, amestecând continuu.

Pasul 6:

Lasă sosul să se îngroașe puțin, apoi adaugă ceapa verde tocată fin și amestecă.

Pasul 7:

Toarnă sosul peste pește și servește-l alături de broccoli.

Tips & Tricks

Întrucât peștele poate fi o textură înecăcioasă, asemănătoare gălbenușului de ou, asigură-te că îl servești alături de un sos pentru a crea o masă plăcută urmașului.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments