Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția grill. Gătește broccoli la abur până devine fraged (aproximativ 10 minute).
Rulează fileul de șalău într-un steak și leagă-l cu ață de gătit pentru a păstra forma.
Aplică marinada pe pește și presară deasupra coajă de lămâie, sare și piper după gust.
Așază peștele în cuptor, pe funcția de grill, și gătește-l timp de 10 minute sau până când devine rumenit pe deasupra, dar rămâne suculent în interior.
Într-o tigaie, călește usturoiul pisat până devine aromat, apoi adaugă smântâna pentru gătit. Adaugă coaja de lămâie, sare și piper, amestecând continuu.
Lasă sosul să se îngroașe puțin, apoi adaugă ceapa verde tocată fin și amestecă.
Toarnă sosul peste pește și servește-l alături de broccoli.
Întrucât peștele poate fi o textură înecăcioasă, asemănătoare gălbenușului de ou, asigură-te că îl servești alături de un sos pentru a crea o masă plăcută urmașului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei