Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe cartofii întregi timp de aproximativ 20 de minute, până devin fragezi atunci când îi înțepi cu furculița. Curăță-i de coajă și taie-i în cuburi mici.
Blanșează fasolea verde pentru a rămâne crocantă și verde intens: fierbe-o 3- 4 minute, apoi transfer-o într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire.
Într-un castron mare, combină cartofii răciți, fasolea verde, fasolea roșie, roșiile cherry, ceapa roșie, măslinele și pătrunjelul.
Într-un bol mic, amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul Dijon, siropul de arțar și sarea, folosind un tel.
Toarnă dressingul peste salată și amestecă ușor pentru a acoperi uniform toate ingredientele.
Lasă salata să stea aproximativ 10 minute pentru a se întrepătrunde aromele. Servește-o rece sau la temperatura camerei.
Merită să tocăm pătrunjel și să îl adăugăm în ciorbe, salate sau diverse tocănițe? Da! Pentru că pătrunjelul are, în primul rând, mai multă vitamina C decât lămâia si mai mult fier decat spanacul. Apoi, conținutul de substanțe cu efect antioxidant, diuretic si calmant face ca pătrunjelul să susțină eliminarea toxinelor din organism, ajutând astfel la protecția ficatului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei