Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie puiul fâșii, condimentează-l cu sare, piper, boia de ardei și/sau fulgi de chilli.
Într-o tigaie încinsă, topește untul și pune 1 cățel de usturoi zdrobit. Adaugă bucățile de pui și lasă-le să se pătrundă bine, amestecând frevent.
Când puiul este gata, lasă-l să se răcească.
Taie toate celelalte ingrediente cubulețe, curățând bine jumătățile de avocado, pe care le lași deoparte.
Într-un borcan pune toate ingredientele pentru dressing și scutură apoi bine borcanul. Amestecă toate ingredientele împreună.
Umple jumătățile de avocado cu salata obținută.
Dacă urmează să consumați acest aperitiv la o distanță mai mare de timp de la momentul preparării ei, unge interiorul cojilor de avocado cu puțină zeamă de lămâie pentru a evita înnegrirea lor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei