Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată de quinoa cu ton şi sos de iaurt

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 2:

Taie cubulețe cașcavalul (sau dă-l prin răzătoare dacă urmașul este mic), ardei capia copt (poți folosi și crud dacă nu ai copt) și ceapa rosie. Pentru a coace ardeiul la cuptor, taie-l în jumătăți și lasă-l aproximativ 30 de minute, la 200 de grade Celsius. Acoperă apoi ardeiul cu un prosop și scoate coaja după ce acesta s-a mai răcit.

Pasul 3:

Separat, prepară mujdeiul (usturoi pisat +ulei), apoi adaugă peste iaurt. Daca nu se folosește sosul, salata are nevoie de ulei de masline.

Pasul 4:

Într-un bol, amestecă toate cele de mai sus, condimentând cu sare și piper după gust.

Tips & Tricks

În cazul în care urmașul este încă mic, alimentele trebuie oferite într-o formă potrivită vârstei lui. Evită alimentele tari, alunecoase și oferă-le tăiate felii subțiri sau date prin răzătoare. În cazul celor greu de mușcat cu gingiile, așa cum este cazul ardeiului copt, forma potrivită este cea a baghețelelor pentru degețele, ușor de prins de mânuțe curioase.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments