Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată de couscous cu fenicul

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pe o foaie de copt, pune broccoli rupt în florete mai mici, bulbul de fenicul taiat dreptunghiular, usturoiul curățat și stropește-le cu uleiul de măsline, sare, piper, oregano, cimbru. Dă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 20-30 minute, până când sunt frumos rumenite.

Pasul 2:

Pregătește cușcușul după indicațiile de pe ambalaj. Îl poți găti și astfel: cantitatea de lichid folosit este egală cu măsura folosită pentru cușcuș (1:1). Pune lichidul la fiert într-o oală încăpătoare. Separat, călește timp de 1 minut cușcușul în puțin ulei de măsline. Când apa a început să fiarbă, adaugă sare (sau alte condimente), cușcușul din tigaie, amestecă, pune capacul și închide focul. Lasă deoparte pentru 10 minute, timp în care cușcușul se va găti.

Pasul 3:

Amestecă într-un bol cușcuș-ul cu legumele rumene, nucile mărunțite (sau râșnite dacă urmașul încă nu poate consuma în siguranță) și caisele uscate tocate mărunt (rehidratate înainte dacă urmașul nu le poate consuma astfel în siguranță). Stropește totul cu oțet balsamic, sucul de lămâie și servește cu puțină feta deasupra.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments