Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pune avocado, lamâia, sarea și piperul într-un blender și amestecă.
Fierbe ouăle 4-5 minute după ce apa a dat în clocot. Toacă-le mărunt. Adaugă-le în pasta de la început, amestecându-le cu furculița.
Adăugă iaurtul grecesc în funcție de consistența dorită.
Servește pe felii de pâine prăjită, wassa sau crakers cu felii de ardei roșu.
Ouăle de prepeliță conțin mai multă grăsime, proteine și dublul cantității de fier față de oul de găină. Pentru urmașii care deja pot prinde bucăți mai mici cu mânuțele (peste 9 luni), poți servi ouăle tăiate sferturi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei