Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și taie morcovii în bucăți mici. Fierbe-i în apă ușor sărată timp de 20 de minute sau până devin fragezi.
Între timp, prepară dressing-ul amestecând 45 ml de ulei de măsline extravirgin, 30 ml suc de lămâie, 15 g muștar, 1 cățel mic de usturoi pisat, 1/2 linguriță de chimen, 1/2 linguriță de paprika, 3/4 linguriță de sare și un vârf linguriță de piper negru.
Adaugă morcovii fierți într-un bol mare, cât sunt călduți, lintea, 2 linguri de stafide, 6 g pătrunjel tocat și dressing-ul. Amestecă bine și gustă pentru a ajusta sarea după preferință.
Transferă într-o farfurie de servire și decorează cu 3 linguri de migdale feliate, ușor prăjite într-o tigaie.
Pentru urmași începători, omite stafidele și pasează ușor lintea cu ajutorul unei furculițe. Pentru adulți aflați la început de diversificare, bucurați-vă de culorile din farfurie, de combinația dulce-sărat și de cât de ușor puteți prepara acum o garnitură delicioasă pentru mesele festive!
0 0 votes Acordă o notă rețetei