Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată cu edamame și caju

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Încălzește o tigaie mare pe foc mediu. Adaugă caju-ul și prăjește-l timp de 2 minute, amestecând periodic. Adaugă chili și mierea și amestecă. Gătește încă 2 minute sau până când caju-ul începe să se rumenească. Transferă-l pe o farfurie și presară sare. Ține-l la frigider sau congelator pentru a se răci.

Pasul 2:

Adaugă toate ingredientele dressingului într-un bol și amestecă bine. Dressingul va părea gros la început, dar continuă să-l amesteci până se subțiază. Dacă este prea gros, adaugă 5ml apă pentru a obține consistența dorită.

Pasul 3:

Gătește o parte de quinoa în două părți de apă la foc mic până când lichidul este absorbit și quinoa a „înflorit” (15 min).

Pasul 4:

Decojește edamamele, taie morcovii fâșii, taie castraveții în feliuțe tăiate în jumătate și toacă ceapa felii subțiri. Toacă menta, coriandrul și ceapa verde. Adaugă toate ingredientele într-un bol mare. Amestecă bine și adaugă sare.

Pasul 5:

Toarnă dressingul peste salată și amestecă bine până se acoperă uniform. Adaugă caju și amestecă din nou. Servește imediat sau pune la frigider pentru mai târziu.

Tips & Tricks

Salatele pot fi servite și urmașilor într-o formă adaptată abilităților lor. Asigură-te că legumele crude sunt tăiate felii subțiri, boabele sunt aplatizate cu o furculiță, iar sosurile nu conțin miere pentru cei mai mici de un an.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments