Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește o tigaie mare pe foc mediu. Adaugă caju-ul și prăjește-l timp de 2 minute, amestecând periodic. Adaugă chili și mierea și amestecă. Gătește încă 2 minute sau până când caju-ul începe să se rumenească. Transferă-l pe o farfurie și presară sare. Ține-l la frigider sau congelator pentru a se răci.
Adaugă toate ingredientele dressingului într-un bol și amestecă bine. Dressingul va părea gros la început, dar continuă să-l amesteci până se subțiază. Dacă este prea gros, adaugă 5ml apă pentru a obține consistența dorită.
Gătește o parte de quinoa în două părți de apă la foc mic până când lichidul este absorbit și quinoa a „înflorit” (15 min).
Decojește edamamele, taie morcovii fâșii, taie castraveții în feliuțe tăiate în jumătate și toacă ceapa felii subțiri. Toacă menta, coriandrul și ceapa verde. Adaugă toate ingredientele într-un bol mare. Amestecă bine și adaugă sare.
Toarnă dressingul peste salată și amestecă bine până se acoperă uniform. Adaugă caju și amestecă din nou. Servește imediat sau pune la frigider pentru mai târziu.
Salatele pot fi servite și urmașilor într-o formă adaptată abilităților lor. Asigură-te că legumele crude sunt tăiate felii subțiri, boabele sunt aplatizate cu o furculiță, iar sosurile nu conțin miere pentru cei mai mici de un an.
0 0 votes Acordă o notă rețetei