Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Decojește dovleacul plăcintar (poți folosi un peeler).
Taie dovleacul cuburi mici (1 cm) și așază-le pe o tavă cu hârtie de copt. Stropește bucățile cu ulei de măsline, apoi condimentează cu sare și piper.
Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute (verifică dovleacul cu ajutorul unei furculițe).
Între timp, taie coaja feliilor de pâine, apoi aplatizează-le cu ajutorul unui sucitor. Adaugă o felie de mozzarella și rulează-le strâns. Condimentează cu scorțișoară și curry.
Pune o lingură de ulei de măsline într-o tigaie (foc mediu). Unge bine întreaga suprafață. Gătește rulourile, întorcându-le pe fiecare parte (aproximativ 3 minute).
Pregătește salata, adăugând o lingură de ulei de măsline, o lingură de oțet balsamic, sare și piper. Adaugă dovleacul, semințele și serviți cu rulouri calde de mozzarella.
Poți adăuga bacon crocant sau orez fiert.
Dacă vrei să prepari supă cremă, adaugă la cuptor un cartof tăiat felii subțiri, o ceapă tăiată rondele și 3 căței de usturoi. Când sunt gata, trece totul prin blender împreună cu 2
linguri de ulei de măsline și 100g de smântână. Adaugă apă fierbinte sau supă până obții consistența dorită (150-300ml).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei