Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Rulouri de pui în velur de mozzarella și salată de sfeclă roșie

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Spală bine cele 2 sfecle și taie-le în jumătate.

Pasul 3:

Înfășoară fiecare bucată de sfeclă în hârtie de copt, apoi în folie de aluminiu.

Pasul 4:

Așază sfeclele împachetate pe o tavă de copt.

Pasul 5:

Coace sfecla timp de 45-60 de minute, până când poți să o străpungi ușor cu o furculiță.

Pasul 6:

Dacă ai optat și pentru semințele de floarea-soarelui, adaugă-le în cuptor cu 5-7 minute înainte de a fi sfecla gata sau cât timp aceasta se răcește.

Pasul 7:

Lasă sfecla să se răcească câteva minute înainte de a deschide folia.

Pasul 8:

Curăță sfecla de coajă, dă-le pe răzătoare.

Pasul 9:

Asezonează cu sare, piper, 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin și 1 liguriță de oțet balsamic.

Pasul 10:

Servește alături de Rulouri de pui în velur de mozzarella.

 

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments