Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Spală bine cele 2 sfecle și taie-le în jumătate.
Înfășoară fiecare bucată de sfeclă în hârtie de copt, apoi în folie de aluminiu.
Așază sfeclele împachetate pe o tavă de copt.
Coace sfecla timp de 45-60 de minute, până când poți să o străpungi ușor cu o furculiță.
Dacă ai optat și pentru semințele de floarea-soarelui, adaugă-le în cuptor cu 5-7 minute înainte de a fi sfecla gata sau cât timp aceasta se răcește.
Lasă sfecla să se răcească câteva minute înainte de a deschide folia.
Curăță sfecla de coajă, dă-le pe răzătoare.
Asezonează cu sare, piper, 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin și 1 liguriță de oțet balsamic.
Servește alături de Rulouri de pui în velur de mozzarella.
0 0 votes Acordă o notă rețetei