Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Cu ajutorul unui mixer setat la viteză mică, amestecă făina cu apa minerală, adăugând treptat apa (poate fi nevoie de mai multă apă, în funcție de tipul de făină). Adaugă uleiul și sarea. Gătește clătitele 2 minute pe fiecare parte, într-o tigaie antiaderentă unsă cu puțin ulei de măsline.
Trage la tigaie ceapa, ardeiul și ciupercile mărunțite. Adaugă lingurița de curry.
Dacă ai optat pentru pieptul de pui, taie-l fâșii și gătește-l în aceeași tigaie. Ciupercile vor lăsa apă, așa că gătește totul la foc mic până când puiul este gata.
Umple clătitele cu amestecul rezultat și așază-le într-un vas pentru cuptor.
Bate oul, adaugă iaurtul grecesc și presară deasupra cașcavalul ras.
Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, aproximativ 20 de minute (preparatul va fi rumenit și gata de așezat pe masa de sărbătoare). Poate fi servit rece sau încălzit câteva minute la cuptor.
Pentru un preparat fără alergeni, pregătește rulourile de pădure și așază-le pe un platou legându-le cu ceapă verde.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei